Покана за Виетнам Меѓународен индустриски саем 2023 година (10-12 октомври)

Почитувани ценети клиенти,

Наше големо задоволство ни е срдечно да ве поканиме на Виетнамскиот меѓународен индустриски саем 2023 година, кој ќе се одржи на 10-ти, 11-ти и 12-ти октомври. Како ценет член на индустријата за индустриска опрема, ние во Nanjing Ouman Storage Equipment Co., Ltd., сме воодушевени да го објавиме нашето присуство со два штандови, нумерирани 33 и 34.

Изложба: Меѓународен индустриски саем во Виетнам 2023 година

Додај:Национален изложбен градежен центар – 1 Do Duc Duc. Ул, област Нам Ту Лием, Ханој, Виетнам

Излагач: Nanjing Ouman Storage Equipment Co., Ltd

Датум: 10-12 октомври

Штанд бр: 33&34

Ние сме горди што ги претставуваме нашите тешки решетки, радио шатл, пластични палети, пластични канти и други иновативни предмети. Нашите решенија се дизајнирани имајќи ги предвид вашите потреби и уверени сме дека ќе бидете импресионирани од она што го нудиме.

Во Нанџинг Оуман, ние секогаш се стремиме да им обезбедиме најдобра услуга и производи на нашите клиенти. Нашиот стручен тим ќе биде при рака да понуди персонализирани совети и да ви помогне да ги пронајдете вистинските решенија за складирање за вашиот бизнис.

Со нетрпение очекуваме да се сретнеме на Виетнамскиот меѓународен индустриски саем 2023 година, посетете не во Салата А1. Штанд бр. 33 и бр. 34, со нетрпение очекуваме да ве запознаеме таму!

Со почит,

Nanjing Ouman Storage Equipment Co., Ltd


Време на објавување: 14-ти август 2023 година